Telefon
+386 (0)40 469 105

Čistilne naprave

Čistilne naprave posnemajo delovanje mikroorganizmov, ki tudi v naravnem okolju razgrajujejo nečistoče. Razlika je v tem, da v čistilnih napravah ti procesi zaradi obilice hrane, zraka in vode potekajo v znatno večjem obsegu.

Nudimo male čistilne naprave do 50 PE primerne za stanovanjske hiše ali skupine hiš, turistične kmetije, gostinske objekte, planinske koče, počitniške hiše, vikende.

Sodelujemo s poslovnimi partnerji, katerih čistilne naprave so preverjene, testirane in dosegajo očiščenost vode na iztoku boljšo od zakonsko zahtevanih parametrov.

Ponujamo vam različne sisteme čistilnih naprav. Izberemo čistilno napravo, ki je najbolj primerna, učinkovita in zanesljiva za vas, ob upoštevanju porabe vode, števila oseb, ki bo uporabljalo čistilno napravo, dinamiko obremenitve ČN, lokacijo vgradnje in dostopnost terena.

Odločite se za tisto, ki je za vas najbolj sprejemljiva. Mi vam jo dostavimo in tudi vgradimo. Kot uporabnik male čistilne naprave ste oproščeni 90% plačila takse za obremenjevanje voda! 

Več informacij:

040469105
cn_Rokotims.jpg
20150429_180616.jpg
rastlinska_cn-2.jpg
MKCN_Septodiffuseur.JPG
ClearFox_6.jpg