Telefon
+386 (0)40 469 105

Pravno obvestilo

Spletno mesto www.ekoprojekti.si je vzpostavljeno z namenom predstavitve podjetja in njegovih dejavnosti. Vse informacije na tej spletni strani so izključno informativne narave. Podjetje ne prevzema odgovornosti za točnost vsebin ali za kakršnokoli škodo, ki bi nastala na podlagi uporabe teh vsebin. Uporabniki objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. Podjetje si pridržuje pravico, da kadarkoli in brez predhodnega obvestila spreminja, dodaja ali odstrani vsebino teh spletnih vsebin in ne prevzema odgovornosti za kakršnokoli posledico takšnih sprememb. Niti Ekoprojekti, Andrej Brilej s.p. niti katerakoli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, ne odgovarja za kakršnokoli škodo, ki bi izhajala iz dostopa in/ali uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na tej spletni strani.

Besedila, slike in drugi grafični elementi na tem spletnem mestu so predmet avtorskih in drugih oblik zaščite intelektualne lastnine. Uporabljate jih lahko izključno za vašo osebno, nekomercialno rabo in jih ne smete v celoti ali delno reproducirati, spremeniti, objavljati, kopirati brez predhodnega pisnega dovoljenja podjetja Ekoprojekti, Andrej Brilej s.p.

IZVENSODNO REŠEVANJE POTROŠNIŠKIH SPOROV

Podjetje EKOPROJEKTI, Andrej Brilej s.p. v skladu z 32. členom Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov (ZIsRPS) obvešča potrošnike, da ne priznava nobenega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov (IRPS) kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki ga potrošnik lahko sproži v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju sporov. Platforma je na voljo potrošnikom tukaj.

VAROVANJE OSEBNIH PODTAKOV
Vse osebne podatke, ki nam jih boste posredovali ob oddaji povpraševanja na naši spletni strani bomo uporabili izključno za namen kontaktiranja in izdelave ponudbe, in se ne obdelujejo in posredujejo tretjim osebam, razen v primerih, ki jih določa zakon.